Grup Horitzó del Berguedà: contenidors de roba

Dijous, 7 de febrer de 2019 a les 00:00

Entenem la situació dels contenidors i volem fer-vos arribar que tots en som perjudicats, vosaltres com a persones cíviques, solidàries i col·laboradores amb la tasca de Grup Horitzó, i nosaltres que veiem com ens prenen quilos de roba, l'escampen i no saben o volen saber la perillositat d'entrar dins d'un contenidor amb aquestes portes.

Donat el cas de  les fotos i comentaris aprofitem per explicar que a través de la donació de la roba, Grup Horitzó dóna feina a persones que difícilment podrien treballar en l'empresa ordinària, i com? Doncs cal saber que el sou d'aquestes persones surt del seu treball, d'anar a buscar la roba, de triar-la i de vendre-la. Sense aquest circuit no es generarien diners per pagar els sous. De rebot i no menys important contribueixen al respecte pel medi ambient, reciclant la fracció tèxtil i fent tallers per reutilitzar roba que d'altra manera no es podria aprofitar.

El somni de Grup Horitzó és poder donar més feina als col·lectius vulnerables i a través de la cooperació de persones com vosaltres, lluitem per materialitzar aquest somni.

Agraïm de tot cor les vostres denúncies i les vostres trucades sempre que sigui per a millorar l'entorn i el Grup Horitzó. Fem tot el que està a les nostres mans perquè aquestes accions incíviques deixin de fer-se, però sense l'ajuda i denúncia de tots és difícil solucionar-ho nosaltres sols. Així que us animem a que si veieu algú dins dels contenidors, obrint-los, ficant-s'hi o traient roba, truqueu al Grup Horitzó o als mossos directament.

Gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.

Salutacions,

Eva Sánchez Tabios
Directora
Grup Horitzó del Berguedà
Plaça Europa, 3 Bx - 08600 Berga
Tel. 938 212 072

Darrera actualització: 19.08.2020 | 13:30