Tancament total per obres als carrers Manresa i Queralt

Dijous, 9 de juny de 2016 a les 00:00

Benvolguts veïns,

Arribem a la part més delicada de les obres del tram del Carrer Manresa i el Carrer Queralt. Fins ara ha estat possible compaginar les obres amb una certa permissivitat a l’hora de poder circular en cotxe, però ara això no serà possible durant una setmana.

Està previst tancar totalment l’entrada actual, i tot el tram en obres des del DIVENDRES DIA 10 FINS EL DIVENDRES DIA 17.

Durant aquests dies es farà la reixa de recollida d’aigües a l’entrada principal , un primer rec asfàltic, tot seguit es col·locarà la primera capa d’asfalt, i a continuació la segona cap, fins deixar els dos trams acabats.

Fetes aquestes intervencions es reobrirà el pas a persones i vehicles. La previsió és poder-ho fer en aquesta setmana ( del 10 al 17).

Demanem a tots els veïns que facin les previsions oportunes per deixar els cotxes fora d’aquesta zona d’obres, i recordar que l’accés a les cases es podrà fer, per les voreres que ja estan totalment acabades. Però l’accés només serà per vianants, per les voreres, però no per vehicles.

En cas d’emergència, l’empresa tindrà a punt un dispositiu per poder-la resoldre de forma satisfactòria.

Agraeixo la comprensió i col·laboració dels veïns més directament afectats i de tot el poble en general pel seguiment de les mesures de seguretat per acabar l’obra en les millors condicions.

Borredà, 8 de juny de 2016.

L’Alcalde – President

Joan Roma i Cunill

 

Darrera actualització: 22.08.2020 | 19:19