Els mossos detenen l'autor dels robatoris de Borredà

Diumenge, 24 d'abril de 2016 a les 00:00

Avui he estat informat de la detenció de l’autor de diversos robatoris ocorreguts a Borredà en els darrers mesos. A falta de més detalls , informo a la població d’aquesta magnífica noticia, i he aprofitat la informació per felicitar , una vegada més, la excel·lent professionalitat dels Mossos d’Esquadra. Em consten l’esforç i dedicació per aconseguir esbrinar la procedència de l’autor o autors dels robatoris i l’exhaustiva investigació oberta, fins aconseguir el gran objectiu.

Avui, Borredà, torna a la tranquil·litat sabent que ,qui la fa la paga. Properament sabrem més detalls de la investigació i de l’autoria dels robatoris. Oportunament us en informarem. Podem estar més tranquils, però no per això hem d’abaixar la guàrdia. Cal continuar atents a tot el que passa en el nostre entorn i prendre les precaucions mínimes indispensables.

També reitero el permanent contacte amb el Cap de la Comissaria de Mossos d’Esquadra de Berga, que permet estar ben informat de tot el que afecta la seguretat del nostre poble. Avui , el felicito, i li demano traslladi aquesta felicitació a tot el cos dels Mossos d’Esquadra per la bona feina feta.

Borredà, 23 d’abril de 2016.

L’Alcalde – President, Joan Roma i Cunill

Darrera actualització: 23.08.2020 | 11:06