Esplèndida celebració dels 25 anys de l'Escola de Borredà

Dilluns, 25 d’abril de 2016

En nom propi i de l’Ajuntament de Borredà, felicito l’equip organitzador dels actes de celebració dels 25 anys de l’Escola nova.

Uns actes, molt ben elegits, fàcils de participar-hi per persones de totes les edats, molt variats i molt adequats per cada moment i circumstància. Una gran celebració per una gran fita aconseguida, l’any 91, després de 7 anys d’esforços per deixar la vella escola i traslladar-se a la nova.

Una escola amb una gran versatilitat , lluminositat, i amplitud com per poder-hi treballar còmodament. L’escola la fan els mestres, els alumnes, pares i mares, però també l’edifici que els acull. Es molt important poder tenir l’espai adequat per organitzar- se de manera eficient. La de Borredà és un model per a moltes altres.

Era lògic fer una gran festa per haver arribat als 25 anys. Ahir, varem poder comprovar el pas dels anys, i dels alumnes , en forma de fotos, treballs, carpetes, dibuixos... Tothom va poder recordar els seus anys a l’escola, o la dels seus fills, i tothom en guarda un bon record.

L’escola és tant important com la família, i les dues son vitals per formar bons ciutadans i ciutadanes. Per molts anys, i que en puguem celebrar molts anys.

De nou, felicitats a tots i totes les que heu posat el vostre esforç i treball per recordar aquesta fita en la història del nostre poble. Ha merescut la pena les hores dedicades.

Borredà, 25 d’abril de 2016.

L’Alcalde – President, Joan Roma i Cunill

Darrera actualització: 23.08.2020 | 11:04