Per al consum responsable de l'aigua

Divendres, 25 de febrer de 2022 a les 00:00

Ban municipal

Per al consum responsable d'aigua

Atesa l'evolució dels indicadors de sequera que estableix el Pla especial d'actuació en situació d'alerta i eventual sequera, el Conseller de la Generalitat de Catalunya he signat resolució de 17 de febrer. per la qual es declara l'entrada en estat de pre-alerta de les Unitats d'Explotació, entre les que està adscrit el municipi de Borredà.

L'estat de pre-alerta no comporta cap restricció amb l'ús de l'aigua, tot i que fa més recomanable tenir especial cura amb l'aigua que s'utilitza per tal que la possible reducció de recursos no afecti a la garantia de subministrament d'aigua potable; per la qual cosa:

  • S'INSTA A FER UN CONSUM RESPONSABLE DE L'AIGUA utilitzar-la només per a ús domestic evitant en la mesura del possible, deixar aixetes obertes, fuites, avaries, posar rentadores o rentaplats mig plens, aixi com el reg de jardins, horts, neteja de vehicles, terrasses, omplir piscines... en general, evitar qualsevol comportament que no contribueix a evitar el malbaratament de l'aigua.
  • ES RECORDA que és molt important no propagar la divulgació de bulos i desinformacions que no siguin de fonts oficials.

El que es fa públic per a general coneixement el dia de la signatura electrònica.

L'ALCALDE

Jesús Solanellas Altarriba

Darrera actualització: 28.02.2022 | 10:49