Recomanació d'evitar la carretera de Sant Jaume

Dijous, 14 de juliol de 2016 a les 00:00

Avui dijous dia 14 de juliol està previst comenci el Festival de música, a Sant Jaume de Frontanyà, amb l’arribada de centenars de vehicles i dos milers de persones, segons les previsions dels organitzadors.

Aquesta allau de vehicles i persones suposa un increment espectacular de moviment en una carretera habitualment molt tranquil.la, tal com vaig poder comprovar ahir al vespre, en que multitud de vehicles de tota mena de característiques, es dirigien cap a Sant Jaume.

Recomanem evitar aquesta carretera des d’avui dia 14 fins el dia 21 en que està previst finalitzi el Festival. I aquesta recomanació val tant per la circulació de vehicles com molt especialment per aquelles persones que acostumen anar a caminar per algun dels seus trams.

La poca visibilitat en alguns trams, i el desconeixement de la carretera per part de la majoria de conductors, procedents d’altres territoris i països, fa recomanable canviar de costums i buscar altres indrets per anar a caminar, o per anar cap a La Pobla, per aquesta via.

Borredà, 14 de juliol de 2016.

L’Alcalde, Joan Roma i Cunill

Darrera actualització: 22.08.2020 | 18:25