Concert de Primavera - IV Trobada Coral - Borredà 2019, dissabte 27 d'abril

El passat dissabte dia 27 a la tarda, tingué lloc el concert de tornada de visita feta per les Corals de Borredà i Comunitat de Casp, a la Pobla de Lillet.

En aquesta ocasió, va començar el concert la Coral Arija de la Pobla, sota la direcció del seu director Domènec Ferrer. Diverses peces, variades i esplèndidament interpretades.

Tot seguit, les Corals de Comunitat de Casp i la de Borredà varen interpretar diverses peces, acompanyades al piano per Montserrat Santacana, amb una bona tria dels temes, com per fer-los amens i novedosos.

Finalment, les tres corals varen oferir una peça dirigida pel director de la Pobla, i una segona pel director de les altres dues. El públic dempeus va premiar el repertori ofert i la qualitat de les interpretacions. Després d’insistir en algun bis, es va cantar Els Segadors.

Com a record de l’intercanvi, les corals es varen emportar un detall floral i literari. I, com ja és habitual, tots plegats varen anar a fer un piscolabis al Local Puigmal, on les corals amfitriones havien preparat un repertori de productes del poble per a compartir una bona estona, abans de retornar a casa.

Santa Maria de Borredà

Carrer Manresa, 7 - 08619 Borredà - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 20.08.2020 | 11:42