Can Pistola

Registre: ATCC-000020

Can Pistola és una típica casa de poble, situada al bell mig de Borredà, a la vessant sud de la serra del Catllaràs. La casa és un edifici de l’any 1701, al centre del poble, construïda amb pedra. Reconstruïda a l’any 2002, les parets exteriors i interiors són amb pedra vista, característica principal de la seva construcció que fa que els apartaments siguin més acollidors.

Aquesta casa es va reformar, no només utilitzant mètodes tradicionals, sinó que a més s’hi van afegir elements que la fan molt interessant. La calefacció és amb geotèrmia, sistema molt innovador, que funciona amb intercanvi de calor a una profunditat d'uns 100 metres, aquest sistema no només és innovador, sinó que a més és altament eficient energèticament.

Aquests apartaments que vostè visitarà, no només són acollidors, sinó que també són respectuosos amb l’entorn, tant pels seus sistemes constructius com per l’estalvi d’energia, qüestions que de ben segur vostè sabrà apreciar.

La casa consta de tres plantes, cadascuna d'elles és un apartament. Cada apartament té capacitat per a quatre-cinc persones (segons l'apartament), cuina/menjador/sala d'estar, amb la possibilitat de poder usar el sofà llit. Els apartaments estan totalment equipats. No està permès fumar dins els apartaments.

La casa funciona tot l'any.

Placeta, 1 - 08619 Borredà - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 936 803 485
Telèfon: 660 320 673
Adreça electrònica: info@apartamentsrurals.com
Lloc web: www.apartamentsrurals.com/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 1.10.2020 | 10:31