Hemeroteca

  Donació d'una nova escultura-1 El ferrer jubilat, Josep Roma, fa donació d'una nova escultura 27 de gener de 2016
  El divendres passat, dia 22 de gener, la brigada d’obres va instal·lar una nova escultura del ferrer jubilat, Josep Roma Cunill.
  L’Ajuntament de Borredà encarrega 20 caixes-niu a la cooperativa Krafts 29 de gener de 2016
  Cada any l’Escola de Borredà constitueix una nova Cooperativa en el marc del programa de joves emprenedors i impuls a les cooperatives de treball. Enguany, la cooperativa creada s’anomena KRAFTS.
  Articles Regió 7 29 de gener de 2016
  Cartell informatiu de la taula rodona Taula rodona "Gestió de residus al Berguedà" 22 de febrer de 2016
  Dissabte, 27 de febrer a les 18 h Casal de la Gent Gran de Berga
  Gran inauguració de l'Escola oberta 22 de febrer de 2016
  Amb la assistència de l’Alcalde del poble, Joan Roma i Cunill. El dilluns 22 de febrer a les 18:00 h, amb un berenar. Un espai on podrem gaudir de diferents activitats: sala d’ordinadors, servei de biblioteca, sala polivalent i totes les activitats que tu proposis!!! Tots els dilluns i dijous de 17 a 19 h, a l'escola de Borredà!
  Vigilar i protegir millor les vivendes 29 de febrer de 2016
  En les darreres setmanes s’han produït dues entrades a vivendes amb la pretensió de robar-hi diner i material valuós, susceptible de ser venut. Es tracta de dues vivendes de segona residència, la qual cosa fa pensar sinó hi ha algun informador intern, que visqui o conegui bé, el poble.
  Una bona persona en el record - Antoni Puig-Pey 29 de febrer de 2016
  Que la vida és injusta és evident, i en tenim proves tot sovint, en molt àmbits del nostre entorn, però quan es fa més indignant és quan se’ns emporta persones a una edat impensable, com son 58 anys.
  La parròquia de Borredà estrena web pròpia 9 de març de 2016
  En els darrers anys, amb l’arribada del nou responsable de la Parròquia de Borredà, Mn. Melitó Tubau, fill de Borredà, resident a Ripoll d’on és rector, juntament amb altres 14 parròquies, s’han dut a terme tot un seguit de millores a l’església parroquial dignes de ser tingudes en compte.
  El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya nomena Jutgessa de Pau substituta Judit Casals Costa 9 de març de 2016
  Aquest matí he rebut escrit del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, comunicant la resolució ,per unanimitat, del nomenament de Judit Casals Costa, com a Jutgessa de Pau substituta del Jutjat de Pau de Borredà.
  Borredà acorda crear un cicle d'educació infantil - 1 A 3 anys 11 de març de 2016
  En la Junta de Govern Local de dilluns passat, dia 7 de març, l’equip de govern municipal va acordar acollir-se a l’ordre del Departament d’Ensenyament, mitjançant la qual els petits municipis poden demanar autorització per crear un cicle d’educació infantil de 1 a 3 anys, dintre del recinte del CEIP.
  Carmanyoles Borredà recupera el programa Àpats a domicili per a persones soles 18 de març de 2016
  L’Ajuntament de Borredà ha recuperat el programa dels Serveis Socials, consistent en facilitar un àpat calent a les persones soles que ho demanen. Aquest programa, conegut com ÀPATS A DOMICILI, consisteix en un acord amb l’AMPA de manera que la mateixa empresa que serveix els àpats als nens i nenes al menjador de l’escola en serveix a les persones acollides al programa de Serveis Socials.
  Borredà estudia instal·lar càmeres de vigilància 6 d'abril de 2016
  En els darrers mesos s’han produït diversos robatoris en vivendes de primera i segona residència, en uns dies i hores que fan sospitar de la col·laboració o participació d’alguna persona vinculada al poble.
  Extremar la seguretat i vigilància 11 d'abril de 2016
  D’acord amb els Mossos d’Esquadra, des de fa uns dies, s’ha incrementat la presència de patrulles, molt especialment a altes hores de la nit. Aquest increment de vigilància durarà mentrestant duri l’estat de preocupació, motivat per uns robatoris totalment inhabituals en el nostre poble. Confiem en que es pugui atrapar als culpables i retornar a la calma i tranquil·litat.
  Reunió de presentació del projecte-1 La Cooperativa Krafts-Borredà presenta el projecte a l'Alcalde 13 d'abril de 2016
  El passat divendres dia 8 d’abril, tots els membres de la Cooperativa Krafts de l’Escola de Borredà, va presentar el seu projecte 2016 a l’Alcalde de Borredà, en el marc de la Sala de Plens de l’Ajuntament, com ja ve sent norma en els darrers anys.
  Cartell informatiu de la festa 25è aniversari de l'Escola Nova 15 d'abril de 2016
   Borredà, del 21 al 24 d'abril de 2016
  Entrada de l'escola 25 anys de l'Escola Nova 20 d'abril de 2016
  Els mossos detenen l'autor dels robatoris de Borredà 24 d'abril de 2016
  Avui he estat informat de la detenció de l’autor de diversos robatoris ocorreguts a Borredà en els darrers mesos. A falta de més detalls , informo a la població d’aquesta magnífica noticia, i he aprofitat la informació per felicitar , una vegada més, la excel·lent professionalitat dels Mossos d’Esquadra. Em consten l’esforç i dedicació per aconseguir esbrinar la procedència de l’autor o autors dels robatoris i l’exhaustiva investigació oberta, fins aconseguir el gran objectiu.
Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44

Opcions

Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44